Over SuperHuis

Onze passie

Met meer dan drie decennia aan bouwervaring en meer dan 3.000 gerealiseerde woonunits kan u rekenen op een kwalitatieve partner die garant staat voor zorgeloos bouwen van A tot Z.

We kijken er alvast naar uit uw dromen in realiteit te mogen omzetten.


Meer inspiratie opdoen? Download hier ons inspiratieboek.

Superhuis-logo

SuperHuis is reeds decennia lang een vaste waarde in de bouwsector en geniet van een uitstekende reputatie.

Onze missie

"Het bouwen van woningen, villa's en woonprojecten met de beste kwaliteit en dienstverlening voor ieders budget. Binnen een klantvriendelijke organisatie welke flexibel kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen en omstandigheden. Met het talent en engagement van onze medewerkers als stevig fundament."

Een Buitengewone Aanpak :

ADVIES

Onze bouwadviseurs en het ganse SuperHuis-team staan voor u klaar om u van A tot Z te begeleiden en te adviseren bij uw bouwproject. Dit omhelst onder meer het zoeken naar een geschikt bouwperceel, het uitwerken van een eerste ontwerp, het overlopen van materialen en lastenboek en een volledige begeleiding doorheen het hele bouwproces samen met uw architect. Wenst u een vrijblijvende afspraak met éen van onze adviseurs, aarzel niet ons te contacteren.

WIJ WILLEN VOOR U BOUWEN

Met ons inspiratieboek reiken wij u slechts enkele ideeën aan en lichten wij graag onze werkwijze en troeven toe.

Maar onze service gaat zoveel verder. Contacteer één van onze adviseurs voor een persoonlijke afspraak en advies. Uiteraard bent u eveneens van harte welkom in onze showroom.

Bouwadvies nodig ?


Vraag hier gratis en vrijblijvend een gesprek met een SuperHuis-bouwadviseur!

Vraag een gesprek aan

Zullen wij u op de hoogte houden?

Schrijf u vrijblijvend in op onze nieuwsbrief.