Wegenwerken in Massenhoven


We houden u graag op de hoogte van de werken aan de brug in Massenhoven.
Hier kan u steeds het laatste nieuws terugvinden.

Update 30-04-2020

Nadat eerder al de aannemer van AWV zijn werkzaamheden aan de Liersebaan heeft hervat, is sinds afgelopen week ook de aannemer van De Vlaamse Waterweg nv opnieuw aan de slag.
 
De komende twee tot drie weken voert hij voornamelijk laswerken aan de brugconstructie uit. Dat zijn activiteiten waarbij de aannemer voldoende afstand kan bewaren. Gelet op de geldende veiligheidsmaatregelen kunnen echter niet alle werkzaamheden zonder meer opstarten. Een aangepaste werkmethode is in sommige gevallen moeilijk tot onmogelijk. Net zoals voor de werken aan de Liersebaan, wordt de bouw van de nieuwe brug dus slechts beperkt hervat.
 
Langs de Liersebaan, aan de kant van Adams, werkt de aannemer van AWV de komende weken nog aan de keermuur voor het toekomstige fietspad. Als in de loop van volgende maand de coronamaatregelen eventueel zouden worden bijgestuurd, dan kan de aannemer stilaan starten met de verdere bouw van de fietstunnel onder de Liersebaan richting de carpoolparking.

De huidige verkeerssituatie blijft ongewijzigd. Verkeer rijdt plaatselijk over versmalde rijstroken en wordt met tijdelijke werflichten geregeld. Ook het jaagdpad blijft afgesloten. Fietsers volgen de gekende omleiding via de brug van Viersel.

Kaart wegenwerken Massenhoven

Deel op Facebook | Deel op Twitter | Deel op Linkedin

Zullen wij u op de hoogte houden?

Schrijf u vrijblijvend in op onze nieuwsbrief.